Etiketter

fredag 29 november 2013

Fredagsmys #2

Så blev det fredag igen. Innan förra söndagens ångest ens hunnit ebba ut stundar en ny helg. Pratade med en kollega igår om hur tidsuppfattning förändras med tiden. Om hur terminerna som elev kändes evighetslånga medan de numera försvinner med en hiskelig hastighet. Vi lever verkligen i ett hamsterhjul där allting snurrar på och man kämpar för att hänga med. Plötsligt inser man allt man behöver göra för att hoppa av är att lugna ned sig, sakta ner och stanna upp. Sen sätter man sig vid vattenskålen, tar en klunk, lutar sig tillbaka och slappnar av. Det gör jag nu.

Snart cyklar jag bort till Folke för att skapa konst. Närmare bestämt trailern för nästa upplaga av den vida omtalade semi-årliga vardagsrumsbordstennisturneringen. Vi har båda fått i läxa att skapa ett bildmanus och nu ska jag försöka få genom så mycket som möjligt av min artistiska vision utan att kränka hans konstnärliga integritet. Det kommer krävas fingertoppskänsla av Mourinho-mått. 

Men först. Det är fredag och därför dags för musiktips. Idag pumpar vi en klassisk rockrökare, fortsatt på temat föräldraskap. Så höj upp volymen så högt att det blir äckligt och njut av Danzigs Mother.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar